(Los audios en lengua Catalana son traducidos progresivamente al idioma Español)

lunes, 7 de agosto de 2017

Estem imprimint un nou ritme a la vida !


                                     


Un dels grans fenomens del nostre temps és la mutació, el canvi i el moviment. 
Els grans canvis que sempre ha viscut la humanitat en estat presidits per crisis de adaptació i reajustament produïts  
per la entrada del  Primer Raig que crea mutació.

Els èters s'estan transformant !
La transmutació és moviment hi quant hi oposem resistència ho convertim en quelcom estàtic, en un dogma.
La mutació crea efectes transcendents  promovent la bona voluntat dels milions de bones persones que no s'oposen al canvi i contribueixen ha construir un món millor. Però també crea traumes biològics al fluir a través dels cossos eteris que responen a altres freqüències vibratòries. 

La magnitud destructora d'aquestes energies està penetrant en les cèl·lules dels cossos físics, i per poder-les resistir haurem d'haver desenvolupat una serie de neurones i cèl·lules dins del cor que desconeix l'home comú.
Son energies que produeixen alliberació, trastocant la vida de tots els regnes de la naturalesa, creant grans desajustaments en els cossos eteris i produint alteracions psíquiques, psicològiques i físiques generals. 

 Aquesta energia estimula de forma extraordinària totes les tendències dels individus  tan si estan evolucionats espiritualment com si viuen únicament  per satisfer els seus desitjos personals. 
La diferència en els seus efectes consisteix en la forma com son assimilades, i si se'n despertat o no els chacras superiors al plexe solar (cardíac i el laringi) . 
El sistema nerviós és el conductor de les energies distribuïdes per el cos eteri afectant a tot l'organisme. 
Aquest Foc Elèctric al circular a través dels chacras, destrueix  les obstruccions que troba al seu pas produint grans i perilloses alteracions en el comportament humà.

Només les ànimes molt avançades responen a aquestes energies encara que, segons ens diu el Mestre, hi ha molt poques ànimes de primer raig encarnades.
Actualment hi ha personalitats que responen al primer raig, però quant no s'ha cultivat l'amor i la comprensió, son destructives i violentes, com en el cas d'una guerra.
La política està regida per el primer raig, però en general  el que predomina son les personalitats.
Hi ha certs sectors pol.lítics que estan tractant de paralitzar la mutació amb les seves idees conservadores i caduques, que ja no hi tenen lloc en aquesta nova era.

Cal  despertar el centre cardíac, perquè encara hi ha molts polítics en diverses parts del món que  malauradament actuen induïts per els dogmes, les supersticions i els odis, únicament en despertat les energies  dels chacras inferiors (plexe solar i el sacre) conduint-los  a les confrontacions, a la intolerància i a la violència en general.
Molts en desenvolupat la ment i això ho podem comprovar per la predisposició al diàleg, però la ment per si sola també és destructiva quant no hi ha la comprensió  que surt del cor.
És necessari pensar en termes de humanitat i deixar els personalismes  i l'individualisme  relegats al passat. 

Una Ànima de Primer raig de categoria espiritual molt superior a la humana va encarnar avançant.se  a la nostre època actual per donar a conèixer al món que la mort no existeix, que l'ànima perdura  més enllà del pla físic  i que existeix la oportunitat d'evolucionar, reencarnant  tantes vegades com calgui  fins alliberar-se del sofriment per mitjà de les lliçons apreses en cada encarnació.  
També va donar a conèixer al món l'existència d'una Jerarquia espiritual de Mestres i d'Àngels, que sempre en vetllat per conduir a la humanitat a nivells superiors on Ells han arribat i alliberar.nos  per sempre del sofriment. 
Aquesta  gran Ànima va ser H.P. Blavatsky, que va haver de patir greus  malalties "cremada" literalment, per la força destructora del primer raig.  

Las revelacions ocultes contingudes especialment
en la seva gran obra " la Doctrina Secreta" no havien estat donades mai al món, tot just ara alguns éssers humans preparats que responen a les energies superiors de la nova era, comencen a desxifrar el significat ocult i el simbolisme que amaguen les seves paraules.   
Totes les seves obres van sorgir de l'Ashrama  del Mestre Moria (el seu Mestre) del qual ella n'era deixeble molt avançada.  Podem dir que tot el que Blavatsky ens va oferir porta impresa l'energia del Primer Raig.  
La ignorància, les crítiques i les injuries a que es va veure sotmesa durant tota la seva vida,  per aquells que no comprenien les seves ensenyances, o no creien en el món ocult, li va crear tota mena de dificultats psicològiques degut a la seva gran sensibilitat.  
Però la força de l'ànima li va donar la fortalesa suficient per dedicar tota la vida al Servei  i a  revelar  Realitats transcendents a la humanitat.    

Cada vegada que han encarnat a través del temps éssers espiritualment avançats, que   han obert nous camins per la humanitat trencant esquemes de forma radical i formes d'entendre la vida, han introduït en el planeta el Primer Raig.  
Ens preguntem amb quins elements comptem per fer front a la crisi actual ? 
Krishnamurti  ens ha donat a conèixer Agni Yoga. El Yoga de Síntesi. El Yoga de la Nova Era. 

Si som capaços d'aplicar-ho a la nostre vida i trencar amb tot l'establert, contribuirem a obrir aquesta nova etapa del Camí que ens encaminarà envers  el Nou Ordre Mundial.

Krishnamurti ens senyala el Camí amb,
    "La Doctrina del Cor"
                                                      
                                                                  Marta Parramon


5 comentarios:


  1. Muchas gracias por tu palabras Marta. Y si, no hay otra que seguir La Doctrina del Corazón!

    Un abrazo y saludos para todos :)
  2. Només dir que és un magnífic article Marta.

    Gracies per permetre'ns anar aprenent mica a mica.

    Una abraçada
  3. Gracias a ti por tu constancia e interés Marcos.

    Todos los grandes seres que nos ha dado a conocer la historia, han encarnado el Amor en si mismos y enseñando a la humanidad que éste, es el único camino que nos puede liberar.

    Un abrazo

    Marta 
  4. Agraeixo molt els vostres comentaris i opinions Dani.
    Crec que al conèixer una mica més a fons com influeixen els set rajos sobre el planeta i específicament sobre la humanitat, ens pot ajudar a comprendre el perquè de moltes coses que estan passant ara i que en passat a través dels segles i també, a reconèixer en nosaltres mateixos la manifestació d'una d'aquestes set energies creadores.
    Conèixer l'estímul que crea en les consciències la influència d'un raig, és quelcom que ens introdueix en el món ocult de les energies i ens acosta a una unió més estreta amb el regne angèlic.

    Una abraçada

    Marta
  5. Gràcies...
    La LLum que s'acosta és tan poderosa....
    Estiguem preparats des del silenci, la bona respiració i el bon contacte amb la Veritat.




    Una abraçada.


No hay comentarios:

Publicar un comentario